| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 08:30 – 16:30 часова

Конзуларно одељење (рад са странкама):

уторком и петком од 11:00 - 14:00 часова

Празници

Географска адреса:
Munkedamsveien 59B
0270 ОСЛО
НОРВЕШКА

Поштанска адреса:

PO Box 4035 AMB, 0244 OSLO
NORWAY

Телефон:  + 47 / 23 11 52 20 Локација/Мапа
Факс:        + 47 / 22 83 83 14 Конзуларна надлежност

Е-mail: ambasada@serbianembassy.no

            konzularno@serbianembassy.no

Почасни конзули
Веб сајт: http://www.oslo.mfa.gov.rs  
Број банковног рачуна Амбасаде (NORDEA) за плаћање конзуларних услуга: 6001.07.02391 (признаница о наплаћеној Републичкој административној такси ће бити достављена странци приликом преузимања/доставе предмета).

 


 
 
 
КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ КУЛТУРНИХ ДЕЛАТНОСТИ СРБА У ИНОСТРАНСТВУ У 2019. ГОДИНИ

Министарство културе и информисања Републике Србије расписало је 10. јануара 2019. године Конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у области културних делатности Срба у иностранству у 2019. години. Рок за подношење конкурсних пријава је 1. март 2019. године.Тект Конкурса можете преузети на сајту Министарства културе на интернет адреси:

http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/konkurs-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata-u-oblasti-kulturnih-delatnosti-srba-u-inostranstvu-u-2019--godini


КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ПРЕВОЂЕЊА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ ДЕЛА СРПСКЕ КЊИЖЕВНОСТИ У ИНОСТРАНСТВУ У 2019. ГОДИНИ

Обавештавамо да је Министарство културе и информисања Републике Србије расписало Конкурс за суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у иностранству у 2019. гдоини, који је отворен до 1. марта 2019. године.

Текст конкурса и пријавни формулар могу се преузети на сајту Министарства културе на адреси http://www.kultura.gov.rs/lat/konkursi/konkurs-za-sufinansiranje-mobilnosti-umetnika-i-profesionalaca-u-oblasti-kulture-i-umetnosti-u-2019--godini-


ДЕСЕТА КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ДИЈАСПОРЕ - БЕОГРАД 20-22. ЈУН 2019. ГОДИНЕ

Десета конференција српске медицинске дијаспоре одржаће се у Београду од 20. до 22. јуна 2019. године, под покровитељством Њ.К.В. Принца Александра и Катарине Карађорђевић. Циљ конференције је да се српски лекари из иностранства и међународни медицински стручњаци окупе у мисији подршке српском здравственом систему.

"Њ.Е. г-дин Ивица Дачић

Министар спољних послова

Кнеза Милоша 24-26

11000 Београд

 

Ваша Екселенцијо,

 

Са задовољством Вас обавештавамо да је у току процес организовања Десете конференције српске медицинске дијаспоре која ће се одржати у Београду, од 20. до 22. јуна 2019. године, под покровитељством мог супруга и мене. Пријем за све учеснике одржаће се 20. јуна 2019. године у Краљевском двору. након чега следи вечера у част наших предавача и наших партнера.

Циљ Конференције је да окупи српске лекаре из иностранства као и међународне медицинске стручњаке да се удруже у мисији подршке српском здравственом систему промовишући солидарност, пријатељство и размену знања.

Поред Министарства спољних послова, наши партнери у организацији Конференције су и Министарство здравља, Светска здравствена организација, Медицински факултет, Универзитетска дечија клиника, Лекарска комора Србије и Краљевски медицински одбор.

Била би нам велика част да Министарство спољних послова подржи Десету конференцију српске медицинске дијаспоре објављивањем информације о њој на својој интернет страници, као и упућивањем амбасадоре Србије у иностранству да обавесте наше лекаре у земљама у којима су на служби о овој важној конференцији.

Радујемо се Вашем учешћу на свечаном отварању у хотелу Хилтон у Београду, у четвртак 20. јуна 2019. у 9:00 сати, као и Вашем званичном обраћању лекарима који присуствују Конференцији.

Искрено Ваша,

Њ.К.В. Принцеза Катарина"


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова